vrijdag 20 september 2013

Het is zover. Jullie gaan op reis!

Het zal best spannend voor jullie worden. Ineens zit je met een paar andere leerlingen in een eigen bungalow, moet je zelf boodschappen doen, zelf eten koken en het huisje schoonmaken.

Maar gelukkig staan er ook andere activiteiten op het programma, zoals de speurtocht, het nachtspel en de sportmiddag. En worden er daarnaast ook nog andere activiteiten georganiseerd. Wij wensen jullie heel veel plezier.

Wil je weten wat andere leerlingen in voorgaande jaren over de driedaagse schreven? Lees maar:
  • “Het was erg gezellig op kamp en we hebben veel lol gehad. Je hebt met je vrienden een huisje en dan moet je alles zelf regelen: zelf boodschappen doen, zelf eten maken enz. In de middag zijn er veel activiteiten, waarvan sommige heel leuk zijn en andere weer iets minder (dit is als je niet van wandelen en fietsen houdt).“
  • “Ik denk dat door alle activiteiten in de eerste weken we een leukere klas zijn geworden. Je leert elkaar goed kennen. Op het kennismakingskamp ga je leuke dingen met elkaar doen om zo een hechtere band te krijgen. 
  • “Het kamp aan het begin van het jaar was erg leuk. Je gaat sporten, fietsen, zelf koken enz. Het koken kan soms misgaan en dat is wel grappig.”